Nytårskoncert med Aalborg Symfoniorkester

2011-01-08T00:00:00+00:008. januar 2011|Kaj og familien|

Aalborg Symfoniorkester får en flyvende start på året med koncerter i Aalborg, Morsø, Thisted, Hobro, Støvring og Farsø.

 

Til at dirigere koncerterne har man indskrevet chefdirigenten for Värmlands Opera i Sverige Henrik Schaefer, der sammen med de tre tenorer fra Den Kgl. Teater: Bo Kristian Jensen, Jan Flemming Jensen og Gert Henning Jensen præsterede en rigtig nytårskoncert. Sidstnævnte som en fortræffelig konferencier.

 

Han kunne endda starte med fortælle, at Mary havde født en dreng og en pige. Da vi var i Aalborghallen kunne vi jo passende foreslå at døbe drengen Ernst og pigen Trille. Publikum blev nok taget lidt på sengen, da der ikke var den store applaus. De tre tenorer skiftede til at synge skønne operaer og operetter, medens orkestret solo tog et par ouverturer. En dejlig efetermiddag.