12 dage på sygehuset

2011-02-07T00:00:00+00:007. februar 2011|Kaj og familien|
Undskyld mit fravær på det seneste. Det skyldes, at jeg den 22. januar fik en alvorlig madforgiftning og røg på sygehuset med:
  • Alt for højt blodtryk
  • Hjerteflimmer
  • Dobbeltsyn
  • Svimmelhed
  • For højt blodsukkertal – diabetes 2
  • Desuden havde en blodprop strejfet lillehjernen og givet et lille ar og dermed balanceproblemer
Jeg blev indlagt på Sygehus Vendsyssel i Hjørring et par dage og derefter overført til Frederikshavn, hvor sygeplejerskerne Gitte og Jane m.fl. nussede om mig og overlæge Ole Groth jonglerede med tal, medikamenter og åndelig tale, så det næsten i sig selv var en oplevelse. Apropos tal viste det sig, at kolesteroltallet var perfekt, hvilket overlægen med stor glæde tilskriver den daglige ½ flaske rødvin.
Opholdet på det flot udsmykkede sygehus (bl.a. med billeder af Poul Anker Bech) var til tre Michelin stjerner, der blev kronet af, at min sengekammerat var Poul Christiansen (Poul Importør m.v.). Hans mor var nemlig kusine til Lillys mor, og der var ingen grænser for, hvor mange løgne- og pralehistorier vi kunne fortælle. Det var svært hyggeligt.
Jeg kom hjem fredag den 4. februar fyldt med medikamenter, men med alle funktioner i behold og i godt humør, så jeg glæder mig til netværksmøderne og censor arbejdet på AAU, hvor sekretærerne fik lidt af et chok, da jeg måtte melde fra midt i højsæsonen, men de har med stor snilde løst problemerne.
På samme måde har Lisbeth Steen, Poul Erik og Sirra på eksemplarisk vis udført det administrative arbejde med netværkerne.
Tak til alle, der har mailet og besøgt mig på sygehuset og ikke mindst tak til Lilly, der har været en strålende oversygeplejerske.