Knud E som maler

2011-03-05T00:00:00+00:005. marts 2011|Kaj og familien|

Forleden dag dumpede der en invitation ind til fernisering på Frederikshavn Bibliotek til en udstilling af billeder malet af Knud E. Et kendt navn her i byen, idet han i mange år var kludehandler med et par fine butikker midt i byen, der blev overtaget af sønnen.

 

Lilly og jeg går til yoga med fru Lis og har dermed lejlighed til at hilse på Knud E, når han bringer og henter fruen i sin beskedne bil. Nu viser det sig, at manden har skjulte talenter, idet han udstillede mindst 50 billeder på Frederikshavn Bibliotek. En stor overraskelse og så oven i købet med mange flotte motiver, der nok skal blive til stor glæde for de mange besøgende den kommende måned.

 

Dertil kom, at biblioteket med fru Lisborg (datter af moderen Hanne) i spidsen trakterede med hvide og røde vine og søde sager.

 

Og så hedder Knud E for øvrigt Knud Erik.