Martin Thorborg i Arena Nord

2019-01-17T11:55:21+00:001. marts 2011|Ledelse og kommunikation|

Tankegang, Corbiz, Nordjydske Medier og Nordjyske Bank havde i fællesskab arrangeret vækkelsesmøde for folk, der vil tjene flere penge. Man havde inviteret stifteren af Jubii, SPAMfighter og Epusher.dk Martin Thorborg til møde i Arena Nord kl. 07.30, og der var mødt det imponerende antal af 355 deltagere, der ville høre om innovation, motivation og ledelse med it som udgangspunkt.

 

Martin, der i dag bor i Florida, er sidste år kåret som Danmarks bedste foredragsholder i to kategorier ”Motivation” og ”IT og internet”. Han havde også en fantastisk indledning om de oplevelser, han havde haft ved at skulle bestille hotelværelse i Frederikshavn over internettet.

 

Jeg vil ikke her nævne navne på de gode hoteller, men blot håbe at de var til stede. I løbet af en time fik han gennemgået mange sider af e-handel og fik afslutningsvis svaret på en række spørgsmål fra salen, som Stener fra Tankegang fik formidlet. Her fik han for øvrigt fremhævet, at der vil foregå en kraftig udvikling af E-handel ved brug af smartphones, iPad etc. En fin sceance som arrangørerne skal have ros for.