AaB – Sønderjyske

2019-01-17T11:55:20+00:0025. maj 2011|Ledelse og kommunikation|
Spar Nord var så venlig at give os 2 billetter til AaBs skæbnekamp mod Sønderjyske. Det må være en slags trøst over manglende udbytte og katastrofale aktiekurser.
Lilly og jeg havde haft netværk i Vild med Verden indtil kl. 13 med Sven Burmester, der jo er en hel oplevelse i sig selv med sin fantastiske viden. Vi besøgte derefter tilfældigvis Ib Bergkjær ved Sig. Müller Vinhandel og drak eftermiddagskaffe ved Mette i Restaurant MEST, hvor vi sad udendørs og nød solen og den kolde vind.
   
Vi var derfor i god tid på stadion, hvor der var stor buffet i stadionhallen med den populære rødvin: Ad Libitum. Vi var derefter klar til kamp kl. 20.00 sammen med 12.000 oplagte tilskuere. Kampen startede perfekt med store AaB chancer, men den sønderjyske målmand tog alt, og da Sønderjyske første gang kom over midterlinjen scorede de til 1-0.
AaB fortsatte med at have spillet, medens Sønderjyske kun ventede på at foretage et slangehug, og det fandt sted den anden gang, man var i nærheden af AaBs mål. Så stod der 0-2 ved halvleg, men humøret var stadigvæk intakt, og da der manglede 10 minutter scorede AaBs anfører Kjetil (god nordmand med dårlige ben) på hovedstød. Aab pressede derefter desperat, men den Sønderjyske målmand var som et levende plankeværk, så resultatet blev et nederlag på 2-1.
   
Nu skal det hele afgøres på søndag kl. 16. Esbjerg, Randers og Lyngby kan komme i fedtefadet, men det kan AaB også og chanchen for, at de kan vinde over FCK i fodboldparken er vel lig nul. En udsolgt park, der vil fejre mesterskabet, hvortil kommer, at det er Ståle Solbakkens sidste kamp som træner for FCK, inden han flytter til Køln.
Men man skal jo aldrig sige aldrig. Da AaB spillede uafgjort på White Hart Lane i London mod Tottenham, lovede min gode ven sportsdirektør Lynge Jacobsen, at han i tilfælde af uafgjort eller AaB sejr ville flyve nøgen hjem fra London til Aalborg. Det måtte han så gøre, men jeg har aldrig hørt, om det blev et tilløbsstykke.
Måske skulle han igen love en eller anden form for belønning, eksempelvis at springe ud med faldskærm i bar figur og lande i midtercirklen på Aalborg Stadion og give Inge Neesgaard et kys midt i ansigtet ved den første kamp i superligaen i næste sæson!