Reception hos MARCOD

2019-01-17T11:55:19+00:0028. juni 2011|Ledelse og kommunikation|
MARCOD, et maritimt center for optimering og drift, holdt reception i Siloen i dejlige nye lokaler med en fremragende udsigt. Der var desuden lejlighed til at hilse på adm. direktør Claus Breitenbauch, der får til opgave at nå flg. resultater:
Vision:
MARCOD skal være et videnscenter, som støtter den danske maritime service- og udstyrsindustri med at omsætte nye ideer til konkurrencedygtige produkter, serviceydelser og forreningsprocesser.
Mission:
MARCODs opgave er at støtte maritime virksomheder i udvikling og afsætning af produkter og serviceydelser indenfor miljømæssig optimering af skibe og drift.
Målsætning:
MARCODs målsætning ar at skabe 400 arbejdspladser over en 5-årig periode
Se meget mere på den flotte nye hjemmeside, der strutter af hav. www.MARCOD.dk
Jeg var så heldig at få en lille snak med Claus Breitenbauch før receptionen. Jeg havde på fornemmelsen, at jeg, som censor på AAU, havde haft hans datter til cand.merc. hovedopgaven. Hun hedder Carina og slår nu sine folder i Torino hos Fiat. Det viste sig at være rigtigt, og jeg har allerede hørt fra hende via LinkedIn.
Men ikke nok med dette. Medens jeg nød et stykke mozarelle med tomat, var der en ung flot pige, der kom hen til mig. Hun var ansat ved Qvist executive search i Aalborg. Hende havde jeg været censor for 3 gange i hendes AAU forløb på cand.merc., så gensynsglæden var stor.