Marie alene på ferie hos mormor og morfar

2011-07-04T00:00:00+00:004. juli 2011|Kaj og familien|
Så var det Maries tur til alene ferie (August er i Stavanger hos Anders og Marianne). Vi hentede hende i Aalborg Airport, hvor bagagen først kom med næste fly. Vi fik madkuponer for 345 kr., som vi dog købte små flasker smoothies for til senere brug.
Vi kørte ind til Mette på restaurant MEST, hvor Lilly og jeg fik ½ hummer og Marie en ordentlig omgang moules. Fremragende start på ferien. Dagen efter var vi så heldige, at Karen og Carstens tvillingebørnebørn kunne følges med Marie i Fun House, hvor de rigtig kunne røre sig.
Der er tradition for, at Lilly tager hende med til ”Vasen” for at grave kartofler op og plukke jordbær. Vi nåede også en tur til Ocenariet i Hirtshals, hvor Anton, Andrea og Hamlet vokser dag for dag og nu venter på, at kronprins Frederik kommer og fodrer dem. De lever vel også af sild, så nu må vi håbe, at Mary ikke springer i bassinet til dem!
Inger og Jes inviterede på dejlig mad og vine og fortalte om deres fantastiske tur i Mazda 6 til Nordkap.
   
Dagen i dag har vi besøgt The Reef. Dejlige Marianne Tvedevang, der er med i mit netværk, har fået kæmpesucces med et Caribien koncept med badeland og buffet med retter fra Caribien. Der er indrettet et kæmpe badeland med flere bassiner, spa og store rør, hvor man kan komme i vandrutchebane. Der er investeret mere end 85 millioner, og det har givet en vældig tilstrømning af især børnefamilier. Marie er klar til nyt besøg næste gang, men da gerne sammen med storebror, ide hun var lidt bange for den lange store overdækkede vandrutchebane, som morfar heller ikke turde gå ind i. Jeg skulle jo nødigt sætte mig fast!