Sommerkoncert med Aalborg Symfoniorkester

2011-08-23T00:00:00+00:0023. august 2011|Kaj og familien|
Med Christian Baltzer som en strålende dirigent havde Aalborg Symfoniorkester inviteret til sommerkoncert, hvor udgangspunktet var en række danske filmmelodier, dels af Bent Fabricius-Bjerre, Kaj Normann Andersen, Sven Gyldmark m.fl og nyere musik af Anne Linnet, Kasper Winding, Jacob Groth, Sebastian m.fl.
Søs Fenger og Jimmy Jørgensen var solister med Anette Buonaventzen og Jeff Schjerlund som kor.
En rigtig publikumsaften med stort bifald, og så blev de nye røde stole, nyt scenetæppe, nye højttalersystem, nye gulvtæpper og ny farvesætning taget i brug. Så nu er vi klar med Aalborghallen, indtil det nye musikhus står færdigt, men det er netop udskudt til foråret 2013 pga. uventede undergrundsforhold.