Chez Lantz, Marketenderiet, Gl.Køge Landevej

2019-01-16T14:26:00+00:0029. oktober 2011|Kaj og vin|
Der er nogle af mine venner, der klager over, at det er for sjældent, jeg skriver om vore mad- og vinoplevelser. Modsætningsvis er der andre, der er rystet over så mange måltider, vi indtager med gode vine m.v.
Vi havde dog en oplevelse i den forgangne uge, der var ganske enestående, nemlig en middag hos Frank Lantz, Marketenderiet, Gl.Køge Landevej. Menu og vine bestod af:
  • Kattegat Skærissing med selleri-puré
  • Vin: Malise Pignoletto, Umberto, Cesari, Bologna. Drue: Pignoletto
  • Tårn af lakselasagne med grillet jomfruhummer, bisque og julienne af citronskål
  • Oksehøjreb med sauce Bearnaise, grønsager og hjemmelavet pommes frites
  • Vin: Laurento Sangiovese Risereva, Umberto Cesari, Bologna. Drue: Sangiovese di Romagna
  • Italienske oste med honing og marineret tørret frugt
  • Abemad: Marineret frisk frugt serveret med hjemmelavet vanille is og råcreme.
  • Vin: La Dolce Vita, La Macolina, Bologna. Drue: Albana di Romagna Passito