Musen og elefanten formerer sig

2011-10-08T00:00:00+00:008. oktober 2011|Kaj og familien|
Min gode sekretær Lisbeth Steen havde i dag reception i anledning af udgivelsen af 2 nye bøger i serien om Musen og Elefanten, nemlig Musen og Elefanten i zoo og Musen og Elefanten holder jul. Alle bøger forfattet af Lisbeth og illustreret af kunstneren Anne Marie Johansen.
Receptionen var arrangeret af Frederikshavn Bibliotek, og Pernille Lisborg bød på vanlig vis velkommen med vin og chokolade m.v. Lisbeth fortalte derefter om livet som forfatter og forlagsdirektør. Datteren Gitte supplerede med at fortælle, at hun bl.a. tog sig af lageret, som husfader Kurt havde indrettet. Forfatter til bøger om Værftet Susanne Grandt Jacobsen læste herefter op fra bøgerne, der nu omfatter:
  • Musen og Elefanten
  • Musen og Elefanten i skole
  • Musen og Elefanten holder fødselsdag
  • Musen og Elefanten i zoo
  • Musen og Elefanten holder jul
Bøgerne er små kunstværker, der er skabt som gaver til småbørnsfamilier. Vi andre kan glæde os over dejlige tekster og fremragende illustrationer.