Sigurd Barret i Det Musiske Hus

2011-10-22T00:00:00+00:0022. oktober 2011|Kaj og familien|
Vi havde Marie og August på kartoffelferie og benyttede lejligheden til at overvære koncert i Det Musiske Hus med Sigurd Barret, Bjarne på guitar, sønnen Jens Gustav på trommer, Bjørnen Bjørn, den grå elefant og dansepigerne fra Power Group.
Sigurd fortalte for øvrigt, at han udover sønnen havde 4 piger, der havde inspireret ham til den netop udgivne CD: Sange fra Sigurdsgade. Man kan sige, at der var taget udgangspunkt i ungernes perspektiv. 440 begejstrede børn, forældre og bedsteforældre morede sig hjerteligt i en time, inden der blev lejlighed til autografer, bogsalg, CD salg m.v.
Så må jeg huske at nævne, at han flere gange fortalte, at han i sine unge dage havde optrådt som klaverbokser på Frederikshavnerkroen!