Aalborg Symfoniorkester og Klüvers Big Band

2011-12-08T00:00:00+00:008. december 2011|Kaj og familien|
Der er tradition for, at Aalborg Symfoniorkester en gang om året spiller sammen med et andet orkester. Jeg mindes med glæde året, hvor Chris Barber var her med sit jazz band. En vidunderlig aften.
I år var der besøg af Klüvers Big Band fra Århus, der oprindelig blev startet af en række musikstuderende. De blev dirigeret af Jesper Riis, der introducerede Dorothys Secret, Never been there og Diversity efter, at Symfoniorkestret havde indledt med symfoniske danse fra West Side Story med den bulgariske dirigent Rossen Milanov på podiet.
Efter pausen introducerede fungerende Musikchef Jan Kvistborg på sædvanlig elegante facon det videre forløb, der også blev sendt i P2. Udgangspunktet var Suite af balletten Nøddeknækkeren af Peter Tjajkovskij, som Aalborg Symfoniorkester spillede og Duke Ellingtons The Nutcracker Suite spillet af Klüvers Big Band. Orkestrene skiftede til at spille, hvilket gav et fint helhedsindtryk.