Det er vores kaptajn!

2012-01-14T00:00:00+00:0014. januar 2012|Kaj og familien|
Lørdag morgen gik det op for os, at et Costa skib var forlist ud for Toscana kysten i Italien. Det var kæmpestore Costa Concordia, som Marianne og Anders var med i 2011 en tur i Middelhavet.
Vi var selv med Costa Atlantica i marts måned 2010 på en tur i det Caribiske Hav. I løbet af de 14 dage blev vi godt kendt med captainen Francesco Schettino, der flere gange inviterede på drinks og Captain dinner. Jeg havde også fornøjelsen at ligge ved siden af ham på soldækket, hvor jeg oven i købet ofrede en flaske mineralvand på ham, som han brugte til at afkøle de sorte krøller.
Jeg fik derfor lidt af et chok, da han tronede frem på TV skærmen i badekåbe, arresteret af politiet som ansvarlig for, at Costa Concordia gik på grund og for at have forladt skibet uden at være sidste mand. Verden er lille!
   
Søsterskib i Vågen i Stavanger                    I godt selskab med Francesco Schettino