Mortens aften i Struer

2012-02-20T00:00:00+00:0020. februar 2012|Kaj og familien|
Vores tidligere eventchef Kim Høfler har fået et spændende job i Struer som handelschef, turistchef og eventmager og havde inviteret os til at overvære Frits Ahlstrøm og landstræner Morten Olsen optræde i Folkets Hus.
Det blev en fin aften, hvor Frits med sine gode spørgsmål er dygtig til at få folk til at fortælle om deres liv. Fodboldlandsholdets træner Morten Olsen fortalte levende om bedrifterne fra barndommen i Vordingborg, hvor han startede karrieren for alvor i 1901 i Nykøbing fisket af min gode ven Kurt Nielsen, der var fodboldtræner her i Frederikshavn – endda 2 gange – og senere blev landstræner.
Videre med livet i Belgien, Holland og Tyskland som spiller og senere som træner. Jobbet i Brøndby til livet som landstræner, hvor vi nu står over for EM 2012. Vi er i indledende pulje med Holland, Tyskland og Portugal, frygtindgydende modstandere, som vi skal have respekt for men ikke angst. Der var ca. 200 tilhørere, der lærte meget om fodbold men sandelig også om ledelse og kommunikation, der direkte kan relateres til arbejdslivet m.v.
Borgmesteren kunne takke for en fin aften i Struer og bød efterfølgende os på middag sammen med kommunaldirektøren og de andre aktører. En flot aften, vi fulgte op på med en morgentur til Jegindø og Tambohus kro videre til Agger op langs Vestkysten til Norsminde, Klitmøller, hvor det gamle hotel er ved at vælte. I Hanstholm var det ellers så flotte hotel lukket, så vi fik et stjerneskud på Havnens grill bar, inden hjemturen i det flotte forårsvejr.
Vi vil håbe, at Kim lykkes med jobbet i Struer. Vi mødte udelukkende meget søde mennesker, der har taget positivt imod ham, så det tegner godt.