Årlig udflugt til Århus: Mozarts requiem, Eliassons rainbow, videokunst og Boy

2012-03-10T00:00:00+00:0010. marts 2012|Kaj og familien|
Vores årlige udflugt til Birthe i Århus sammen med Helle, Leif, Kirsten og Poul indledtes med en dejlig frokost i Musikhusets cafeteria, inden vi overværede opførelsen af Mozarts requiem med kæmpekor, sopran Frederikke Kampmann, alt Maria Kontra, tenor Adam Frandsen, bas Simon Duus og dirigent Michael Bojesen med Århus Symfoniorkester i symfonisk sal.
Derefter på toppen af AROS for at se Olafur Eliassons Rainbow Panorama, hvor en rundtur giver en fantastisk oplevelse af Århus fra oven. En meget moderne videokunst, som jeg ikke helt forstod. Derimod var det et glædeligt gensyn med BOY – men han er ikke vokset!
Vi afsluttede med en dejlig middag hos Birthe, inden Alfaen drønede til Frederikshavn.