CBS Annual Celebration

2012-03-23T00:00:00+00:0023. marts 2012|Kaj og familien|
Handelshøjskolen i København, der på nydansk hedder CBS, havde genoptaget den gamle tradition med at holde en årsfest. Vi deltog med glæde, og jeg havde lejlighed til at møde mange gode bekendte.
Efter rektor og bestyrelsesformandens taler holdt undervisningsminister Morten Østergaard en tale, der mest handlede om Science, Innovation and Higher Education. Han var i slutningen af 90’erne ansat hos os, så jeg tillod mig at takke ham for talen. Han kunne nok huske mig, og jeg kunne fortælle ham om mine netværk og censorarbejdet på AAU, hvor jeg jo har mange opgaver i Innovation, og han kunne til gengæld fortælle om fælles bekendte indenfor politik. Efter talerne var der musik og dans, men ind imellem blev der tid til spisning. Vi fik:
Som små forretter: Carrot croquette, Skagen Ham, Salmon og Salted beef shank, hvortil der blev serveret Prosecco, som italienerne har stor succes med!
Curred catfish medallon with langoustine. Hertil Picpoul de Pinet. Sydfransk.
Roasted fillet of veal. Hertil Coudoulis Lirac (rød)
White brownie with pear confir. Hertil sød sherry
Coffee and tea
Derefter fri bar, men så gik vi hjem!