Internationale eksperter i Kajs netværk

2019-01-17T11:55:18+00:0024. april 2012|Ledelse og kommunikation|
I denne måned har vi haft besøg af ambassadør Kaare Janson, Sofia, Bulgarien, der har fortalt om forholdene i Øst-Europa og naturligvis især om Bulgarien. Kaare fortalte spændende om den historiske udvikling og dermed baggrunden for den øjeblikkelige situation. Han opfordrede kraftigt danske virksomheder til at gå i gang med at eksportere til Bulgarien, og i den forbindelse fremhævede han, at man skulle engagere en dygtig advokat, en dygtig revisor og gerne en lokal partner, der kendte til forholdene. Og så var det selvfølgelig en god ide at have kontakt med ambassaden.
Som opvarmning til ambassadøren havde jeg fået lektor Svetla Marinova, AAU, til at fortælle om sit liv, idet hun er født i Sofia. Svetla gav en meget personlig skildring af forholdene, men kunne samtidig fortælle om det at leve en global tilværelse, idet hun har været beskæftiget i mange lande men finder sig meget tilpas i lille Danmark, hvor hun især har forelsket sig i det nordlige Jylland, så der var ikke et øje tørt.