Blomsterfestival 2011 i Bangsboparken

2012-06-03T00:00:00+00:003. juni 2012|Kaj og familien|

Besøgstallet stiger støt til den årlige blomsterfestival i Bangsboparken. Efter at man er begyndt at opkræve 20 kr. i entre, får den gode gruppe af frivillige også lidt flere penge at arbejde med, så det tegner bedre og bedre.

 

   

 

Hvis der skal ske noget nyt, kunne det være at arrangere flere aktiviteter for børn, der hurtigt kan få nok af at kigge på kaktusser. Jeg mødte Susanne Heltberg med 3 børn. Hun havde med kvindelig pædagogik lovet børnene, at de måtte vælge én blomst hver, så de var voldsomt engageret i at finde den rigtige, så de skulle først hele haven igennem, så de var sikre på, at de ikke havde sprunget over deres yndlingsblomst.

 

   

 

Udover et væld af blomsterboder er der mulighed for kaffe, lagkage, kringle, vafler, æbleskiver, fiskefrikadeller, bjesk m.v. Men i år var det en kold omgang at stå i boderne, for selv om solen skinnede, var der kun 10-14 grader i luften, så der er nogle, der har fået blærebetændelse. Det tror jeg dog ikke de kønne mavedansere fik, hvor det mere var navlen, der var udsat.