Borgmesteren inviterer til Japansk frokost på Snerlen

2012-06-01T00:00:00+00:001. juni 2012|Kaj og familien|
Borgmester Lars Møller ville fejre sommerens komme (10 grader) og havde inviteret til frokost på Snerlen i Siloen. Den japanske ambassadør og kulturattaché var på besøg.
     
De havde medbragt en japansk stjernekok Fujii Mari (grøntsager), der sammen med vores lokale stjernekokke Tommy fra Snerlen (muslinger), Jesper fra Skagen Fiskerestaurant (matjes sild) og Allan fra Vægteren (jomfruhummer) fremtryllede specialiteter baseret på lokale råvarer.
Borgmester Lars Møller var også selv i køkkenet og rullede sushi madder sammen med ambassadøren. Vi nøjedes med at smage på alle lækkerierne skyllet ned med australsk chardonnay. Skulle borgmesteren en anden gang få en lignende god indskydelse, stiller vi gerne op.