Lyd og Billede Specialisten 40 års jubilæum

2012-06-03T00:00:00+00:003. juni 2012|Kaj og familien|
Det begyndte i 1972 i Strandby. Under navnet Merina Radio solgte Finn Nielsen, der var tidligere B&O medarbejder, skibselektronik samt radio og fjernsyn. I 1991 blev Merina Radio en del af 2TAL kæden og flyttede til Maigårdscenteret i Frederikshavn, hvor man er i dag.
   
I 2001 blev sønnen Laust eneejer og skiftede i 2008 navn til Lyd og Billede Specialisten. Lokalerne er moderniseret, og medens man stadigvæk prøver at hutle sig lidt igennem med B&O produker, der først nu er ved at vågne op til dagens virkelighed, er der kommet nye boller på suppen. Eksempelvis Jyllands eneste Loewe Gallery med alle Loewes produkter.
Man er blevet kåret som årets Samsung forhandler. Man har fået samarbejde med Apple. Der er en afdeling for Sony og Philips shop in shop byder på det bedste fra Philips. Bose, der er kendt for enestående lydkvalitet, findes også i nyeste udgave, så det er en hel oplevelse at besøge butikken, der i anledning af jubilæet gav helt op til 40% rabat, så der var gang i Brennerup traileren.
Dog ikke for mit vedkommende, der måtte nøjes med at bestille en klog mand til at indstille TV programmerne. Nu må vi håbe, han kommer inden EM mesterskabet i fodbold. TV2 er nemlig forsvundet undtaget i køkkenet, hvor det nok er for farligt at se, når Bendtner ordner Portugal. Man skulle jo nødigt få et fiskeben på tværs.