Sommermøde på Knudseje

2012-08-16T00:00:00+00:0016. august 2012|Kaj og familien|
Venstrevælgerforeningen i Albæk og Skæve arrangerer hvert år et sommermøde på Knudseje i Skæve. Der er tradition for, at en politiker afbryder sommerferien og udgyder meninger. Man har haft Christian Mejdahl, Kristian Jensen, Bertel Haarder, Tine Nedergaard, Inger Støjberg m.fl. Men i år kunne man jo ikke få en venstre minister.
Til gengæld trådte Harald Nielsen til som 12. mand og fortalte om sit liv i fodbold, men også om de mange gøremål inden for forretningslivet. Det blev en meget interessant aften, hvor Harald var i fin form og villigt svarede på de mange spørgsmål.
Udover den åndelige næring var der buffet à la Kim, der har overtaget Dybvad Kro. Mødet foregik i laden på det imponerende gods Knudseje, der ejes af Leif Stiholt, der er med i mit netværk Højt til Loftet.