Nationalbankdirektør Niels Bernstein i nettet

2019-01-17T11:55:18+00:005. september 2012|Ledelse og kommunikation|
Den 5. september havde vi den fornøjelse, at alle netværk mødtes i Utzon Centret, Aalborg, hvor adm. direktør Anni Walther bød velkommen og fortalte om ”huset”. Lin Utzon, datter af Jørgen Utzon fortalte derefter om faderen og om billederne ophængt i lokalerne, hvor der var åbningsreception om fredagen. Deltagerne kunne derefter besigtige udstillingen.
Kl. 11.00 gik nationalbankdirektør Niels Bernstein på podiet. Han fortalte om rigets økonomiske situation, hvor mange af kurvene udviste vigende tendenser, men det positive var, at vi i det store og hele, klarer os langt bedre end så mange andre EU lande, så humøret var fint.
Niels har jeg kendt siden 1983, og det var i sidste øjeblik, jeg fik fat i ham til netværkene, idet han som bekendt stopper pr. 1. februar 2013, og indtil da har han et hårdt program. Det var dejligt at møde ham igen, og han var meget glad for dagen, idet deltagerne stillede mange spændende spørgsmål, som fortalte ham lidt om, hvad der rører sig i Nordjylland. Stemningen var god og den afsluttende frokost blev ikke dårligere af, at HjulmandKaptain betalte frokosten for de af dem inviterede gæster.
Stor tak til Anni for husly!