Præsentation af ny bog: Ledelseskonsultation – med tillid og kant

2019-01-17T11:55:18+00:007. september 2012|Ledelse og kommunikation|
Det var med en vis stolthed i stemmen, at professor, oecon., dr., dr.h.c., projektleder på Centre for Applied Management Studies, CBS, kunne præsentere den 25. bogudgivelse i CAMS, der alle på en eller anden måde har bidraget til at trænge ind under huden på dansk ledelse. Receptionen fandt sted på CBS, Dalgas Have nr. 15, hvor der var mødt ikke mindre end ca. 200 tilhørere, der fyldte auditoriet til sidste plads.
Efter Eriks velkomst indledtes sceancen ved forskningsdekan Alan Irwin, hvorefter bogens hovedredaktør, ledelseskonsulent Jørgen Brask, fortalte om bogens tilblivelse. Jeg kan i parentes bemærke, at Jørgen har udført et kæmpejob med bl.a. at holde de mange forfattere til ilden. Han har eksempelvis skåret 33% af mit bidrag!
Så kom første opponent professor Steen Hildebrandt på podiet. Han havde sandelig nået at læse alle 400 sider og havde mange rosende ord til forfatterpanelet, men havde dog den kritik, at bogen mangler kant. Hermed tror jeg, han mente, at vi ikke har været kritiske nok med at tage fat på den negative side af konsulentlivet.
Efter Steens flotte indlæg kom næste opponent på podiet, nemlig tidl. direktør for IRMA Alfred Josefsen. Han havde sandelig også læst den store bog og formuleret et spørgsmål til hver af forfatterne. Det gav en fin debat og en god stemning, som Erik afsluttede med en tak til alle de medvirkende og de fremmødte, der blev budt på fri drinks og snacks.
En spændende eftermiddag der blev afsluttet med en festmiddag for forfatterne med ledsager. Vi fik en tapas tallerken med franske vine ad libitum, der medvirkede til en festlig aften.
   
   
   
Bogen udgives på CBS’ Forlag. “Ledelseskonsultation – med tillid og kant”, ISBN 978-87-629-0412-5, til den flotte pris af 500 kr.
Forfatterne er:
  • Jørgen Brask. Hovedredaktør. Executive Management Consultant, BMC 
  • Kurt Brusgaard. Partner og bestyrelsesformand, Odgers Berndtson
  • Lars Dencker. Executive partner Ankerhus Gruppen a/s
  • Gunilla Larborn, sociolog og multikunstner
  • Poul Foss Michelsen, professionelt bestyrelsesmedlem
  • Thomas Skousen. Civ.ing.lic.tech
  • Kaj Jørgensen, KAJ
  • Bent Engelbrecht. Managing Partner, CEO, Ankerhus Gruppen a/s
  • Per Nørret. Professionelt bestyrelsesmedlem. Cand.Syk

Professor Erik Johnsen har været den samlende figur. Profesor Flemming Poulfelt har fungeret proceskonsulent, og Knud Erik Nielsen har klaret rollen som ceremonimester.