Trestjernede måltider

2012-10-14T00:00:00+00:0014. oktober 2012|Kaj og familien|

Vi er i den forløbne uge blevet forkælet med en række dejlige måltider og vine. Jeg vil dog nøjes med at fremhæve 4 måltider, som har været helt i særklasse.

 

Brøndums Hotel i Skagen, der serverede en helstegt rødspætte med kartofler og tyttebær. Hvidt kød, sprød skorpe og fantastisk smag. Dertil en Sancerre. Tre dage forinden fik vi deres fantastiske fiskesuppe à la madam Brøndum. Dertil et glas af husets spanske hvidvin.

 

70 års fødselsdagsfest ved en landmand, der havde indrettet laden til festsal med halmballer som vægbeklædning. Kim fra Dybvad Kro anrettede en kæmpebuffet, hvorefter Sæby Tyrolerorkester med 18 mand indtog scenen og formåede at få gæsterne på gulvet hele aftenen. Natmaden bestod af en stor æggekage med bacon. En imponerende fest.

 

 

2 x 70 års fødselsdag, hvor værtinden havde bestilt maden på Bistroen på Frederikshavn Golfklub. Et flot måltid, hvor især forretten bestående af røget ørred, æggekage, spinat, rejer, laks, krabber, kogt torsk, ærter og masser af grøntsager var meget velsmagende. Dertil 3 slags kød, ost og dessert skyllet ned med masser af hvidvin og rødvin fra Argentina.