Karl Otto Schmidt afsluttede 2012 i Kajs net

2019-01-17T11:55:17+00:0030. november 2012|Ledelse og kommunikation|

Komtur Karl Otto Schmidt, Cordon Bleu St. Esprit ordenen, afsluttede 2012 i mine netværk med nogle glimrende indlæg om mad, vin, betjening, dannelse, servering, kogekunst, gastronomi, gourmet mad, gourment mad, fransk køkken, nordisk køkken, konditori, umami (den femte smag), hospitalsmad, råvarer, slankemad, sund mad, kulhydrater, proteiner og endeløse række af filosofiske citater, der burde udgives i bogform.

 

I det hele taget er han så madvidende, at det hele burde sammensættes på en moderne elektronisk form. Det kan måske nås endnu. Karl Otto bestod nemlig i en alder af 69 år kandidatgraden i filosofi på AAU. Nu er han ganske vist blevet lidt ældre, men han er stadigvæk i topform. Jeg glæder mig i alle tilfælde til mange års fortsat samarbejde.