Katie Melua i Arena Nord

2012-11-18T00:00:00+00:0018. november 2012|Kaj og familien|
For øjeblikket søger man lokalt at få mere gang i Rock med muskelkraft. Som direkte modsætning oplevede vi den engelske 28-årige skønhed, Katie Melua, gift på 2. måned, optræde i Arena Nord med 8 mands orkester for 1.775 betalende tilhørere, hvoraf Lilly havde fundet kr. 1200,- i muldvarpeskindet.
Det blev en dejlig aften i fred og ro. Ikke ophidset tempo, men en flot pige med en fantastisk stemme, der gennemløb hele skalaen. Hun skiftede guitar efter hvert nr. og fortalte en til næste sang passende historie. Hun nåede efter 1½ timers hårdt arbejde frem til et par ekstranumre, der fik lyden til at fylde den flotte arena.
Hvis man skal være kritisk, vil det eneste ankepunkt være, at hun havde for meget tøj på, men det mener fru Jørgensen er noget vrøvl, så det springer vi over!
Jeg skal lige huske, at man havde indskrevet en lille trio fra Schweiz som forvarmere. Vi var nemlig indkaldt til kl. 20.00, men Katie startede først kl. 21.00.