MASH London

2012-11-10T00:00:00+00:0010. november 2012|Kaj og familien|

Ejerne bag MASH er ved at indtage Danmark. De har MASH i København, Le Sommelier, UMAMI, UHAMIGO og mange flere. Nu blev det Londons tur, og vi var så heldige at kunne spise der i åbningsugen, hvor der var 50% rabat på menuen, der først og fremmest er baseret på kød – altså et rigtigt steak house.

 

Det hele er baseret på amerikansk koncept og art deco arkitektur i indretningen. Spiselokalet i London er kæmpestort, men på trods heraf var der totalt udsolgt. Hovedparten af gæsterne var det unge jet set, så vi følte os hjemme. Vi bestilte enhver mands drøm – et stykke ribeye på 400 gram. Fantastisk mørt og kniven skar igennem, som om det var smør.

 

Vi have forleden dag hos Sigurd Müller i Aalborg set en container pakket med vin til MASH, London, så vi tillod os en flaske St. Estéphe 2008 Haut Beausejour, der smagte perfekt til bøffen. En virkelig fin aften på Picadilly Cirkus. Til almindelig orientering så koster en flaske Montrachet kun 2.900 pund. Dvs. ca. 30.000 kr. incl. drikkepenge.

 

Vi tilbragte søndagen med en lang gåtur langs Themsen, inden vi tog eksprestoget til Gattwick og videre med Norwegian til Aalborg, hvor vi landede til aftalt tid. Det var dejligt at opleve London efter 5 år, hvor der er sket betydelige ændringer af byen på grund af de mange store byggerier, der stadigvæk pågår. Priserne er også steget kraftigt, men det kan jo ikke være euroens skyld. Til gengæld blev vi mødt af en usædvanlig venlighed og hjælpsomhed, uanset hvor vi kom. En servicevenlighed helt enestående. Det var en skøn oplevelse.