Royal Albert Hall

2012-11-07T00:00:00+00:007. november 2012|Kaj og familien|
Albert Hall blev bygget i 1871 med plads til 9.000 tilskuere, men på grund af dagens sikkerhedsregler slippes der kun 7.000 ind, og det var netop det, der var til vores forestilling. Hallen bruges til alle former for musik, men er især kendt for sommerens mange Promskoncerter.
Vi var så heldige at opleve Royal Philharmonic Orchestra med musikdirektør David Firman som dirigent. Han lignede meget vores egen Rumon Gambo, Aalborg Symfoniorkester, ved at bruge hele kroppen i dirigentrollen og ved at fortælle små historier om de enkelte numre.
Aftenens tema var: Best of Broadway, så der var i 2½ time fuld drøn på favoritterne fra Les Misérables, Billy Elliot, The Lion King, music af Andrew Lloyd Webber, Cats, Sunset Boulevard, The Phantom of the Opera, Evita, Aspects of Love m.fl. og en forrygende afslutning med Mamma Mia.