Julemad og vine

2019-01-16T14:26:00+00:0024. december 2012|Kaj og vin|

Marianne og Anders var hjemme fra Stavanger, og Annette og Per arriverede med Marie og August fra København, så vi havde hele familien samlet. August er jo ved at udvikle sig til en hel mesterkok. Det kom bl.a. til udtryk i en bagt torsk på pocheret æg med porrebund pyntet med havtorn plukket ved Elling Ås udløb. Når dertil kom, at Anders havde medbragt rensdyr fra Norge og Lilly købt en kæmpegås ved Viggo i Ravnshøj, skulle det blive en fantastisk jul, hvor der naturligvis var fine danske Arla Unika oste og ris à la mande med kirsebærsovs.

 

Drikkevarene var valgt med omhu. Louis Martin Bouzy champagne, Charles de Cazanove rosé, 1972 Warres jubilæums port, Charmes Chambertin fra Duroché, Vinha Barossa Luis Pato (Portugal), Vosne Romanée fra Domaine Méo-Camuzet for ikke at tale om Palmers 2. vin Alter Ego 2003.