Nytårskoncert med Aalborg Symfoniorkester

2013-01-06T00:00:00+00:006. januar 2013|Kaj og familien|

Traditionen tro var vi til Symfoniorkestrets nytårskoncert i Aalborghallen, der i år var speciel ved, at orkestrets koncertmester Veselin Demirev fungerede som stehgeiger efter bedste tyske forbillede. Dvs. at han var spillende (violin) dirigent. Her kom hans bulgarske gener til hjælp, idet flere af numrene krævede talent for at spille zigøjnermusik.

 

Som konferencier og Maestro-dirigent havde man engageret Søs Egelind, der jo vandt første omgang af DRs Maestro, hvor kendte danske dirigerer DRs Symfoniorkester. Det gjorde hun på sin specielle facon. Jeg er meget spændt på, hvad Stiftens anmelder siger til hendes sprogbrug!

 

Desuden medvirkede som solister Nordic sopranos: Pernille Wested Madsen, Isabel Piganiol og Berit Meland. 3 nydelige operasangerinder fra Det Kongelige Teaters Operaakademi i København. De tre damer er fra Danmark, Norge og Sverige. Musikken var naturligvis Strauss baseret, og det hele afsluttedes med champagnegaloppen, hvor det lykkedes at få proppen af flasken på det rigtige tidspunkt.