Vinterferie i hjemmet med 2 børn

2013-02-17T00:00:00+00:0017. februar 2013|Kaj og familien|
Annette og Per besluttede at stryge skituren og i stedet for holde vinterferie i sommerhuset i Skiveren. Marie og August ville nemlig gerne skiftevis på ferie hos mormor på Orionvej, der således fik en travl uge 7.
Marie havde på ønskesedlen at besøge Ocenariet i Hirtshals for at se udviklingen hos de 3 klumpfisk Andrea, Hamlet og Erik Motor (Anton er død). Fodringen var yderst vellykket, og da turen kom til sælerne, skinnede solen fra en skyfri himmel. Den nyfødte sælunge solede sig rigtigt i den varme pels. Samtidig fik vi hilst på Karl Henrik, der tilsyneladende stortrives i jobbet om direktør på Ocenariet.
August ønskede en tur til Skagen. Der var skidekoldt, men fiskedellerne hos Henrik Tachau Kristensen på De 2 Have var yderst velsmagende. Vi fik også hilst på fru Lind, der har indrettet museet ganske smagfuldt, og det er absolut et besøg værd.
   
Familien havde dog også tid til at være sammen i Skiveren, hvor Marie og Annette gik en dejlig tur til Kandestederne, mens Per og August gjorde vejsystemet usikkert med deres mountain bikes.
Marie og mormor nåede også en tur i Palads for at se Min søsters børn i Afrika. Jeg havde dog indtryk af, at de har set det, der var bedre!
Det er svært at sige om vores fælles frokost hos MEST i Aalborg, hvor Mette og Stefan huserer med gastronomiske mesterværker i form af fransk inspireret mad. Uhyre vellykket måltid, hvor jeg fik Bourgogne snegle og noget så ydmygt som en omelet, men hvor smagte det godt! Efter denne dejlige frokost ilede jeg til møde i markedsføringsgruppen for VL årsmødet i Aalborg 2014. Herom senere.
Dagen efter gik turen også til Aalborg, idet Lilly og jeg var inviteret til Jens Neustrup Simonsens 50 års fødselsdag på Hvide Hus, hvor vi rigtig blev trakteret med den store buffet. Jens er formand for Business Denmark, der er en fagforening for salgskonsulenter. Det der i gamle dage hed foreningen for handels og omkringrejsende. Så det siger sig selv, at det blev en rigtig festlig fødselsdag. Operasanger Charlotte Hjørringgaard underholdt, og da hun forener sopranens sangskat med et yderst kønt udseende, skulle det blive vellykket. Mens vi forspiste os i buffeten, kørte Annette og Per med 2 børn tilbage til Kongens By efter en super lækker uge.