Bourgognemiddag med vine

2019-01-16T14:25:59+00:0015. marts 2013|Kaj og vin|

Jeg var inviteret til Bourgogneaften i Aalborg, hvor der skulle spises lokale Bourgogneretter, som bønderne får til frokost i deres dagligdag og dertil drikke passende vine. Det hele var udvalgt med sikker hånd af adm. direktør Rune Eklund. En glimrende aften.

 
Forret: Salad Paysenne (opskrift fra Cellier Volnaysien i Volnay)
Vin: Beaujolais Moulin à Vent fra Merlin (Suenson)
 
Hovedret: Boeuf Bourgignonne med kartoffelmos
Vin: Nuits-Saint-Georges 1. cru les Chaignots 2006 fra Domaine Robert Chevallion
 
Oste: Charmbertin, Delice de Chablis og Saint Aubray
Vin: Pommard 1. Cru 2009 fra Comte Armand
 
Dessert: Crème bruleé med frugter. Vin: Riesling Spätlese Ruwer, Brauling (tid. winemaker på Karthäuserhofberg)