Kunst – Galleri Rødhusgården

2013-03-23T00:00:00+00:0023. marts 2013|Kaj og familien|

Vores dejlige kunstnerinde Lene Frederiksen udstiller i Påsken på galleri Rødhusgården, Kystvejen 91, Rødhus ved Pandrup. Da vi aldrig har været der, blev Alfaen programmeret med autopilot til Vestkysten, hvor der var et rent tilløbsstykke til fernisering på galleriet.

 

Gården er ombygget i flere etaper med flotte udstillingsrum, og sjældent har vi set så gode betingelser for udstilling af glas, malerier, skulpturer m.v. Der blev budt på vin og chips, mens pianist Karina Sørensen og sopran Stine Elbæk underholdt med en række arier fra kendte operaer.

 

En meget flot introduktion til Påskeudstilling, hvor kunstneren Kirsten Rudiensgaard præsenterede temaet Nutidig og tidsløs. Lene Frederiksen fremviste mange flotte billeder, hvor især motiverne med Skytsengle falder i folks smag. En flot udstilling, som vi nok skal besøge igen næste år om ikke før!