Lisbeth Steen flytter hjem

2013-03-21T00:00:00+00:0021. marts 2013|Kaj og familien|

Siden jeg startede mine netværk i 2006, har jeg benyttet Frederikshavn Maritime Erhvervsparks (FME) kontorservice til mine administrative opgaver. Poul Erik har ordnet regnskabet, Sirra har betalt regningerne, Jens har passet vinkælderen, og Lisbeth har stået for kommunikationen med netværksdeltagerne. Det har fungeret aldeles fortrinligt.

 

Nu sker der imidlertid en ændring, idet Lisbeth Steen ikke længere skal arbejde hos FME på grund af manglende arbejdsopgaver. Det er imidlertid så heldigt, at hun kan fortsætte som sekretær for mig, men nu med basis i hjemmet.

 

Vi er alle glade for denne løsning, idet både netværksmedlemmerne og undertegnede er særdeles tilfredse med hendes indsats. De andre opgaver vil fortsat blive løst af Sirra, Poul Erik og Jens.