52 studerende på besøg i Frederikshavn og Skagen

2019-01-17T11:55:17+00:0015. april 2013|Ledelse og kommunikation|

52 studerende fra International Business Economics and International Marketing fra Aalborg Universitet var på besøg hos virksomheder i Frederikshavn og Skagen med følgende program:

 

Kl. 09.00 Arrival at Nordstjerneskolen. Head of Department Peter Munk talks about this newly built school

 

Peter Munk, der tidligere var inspektør på Munkebakkeskolen fortalte om den nye skole, der ganske vist var elevløs på grund af konflikten. De studerende var meget optaget af indretning, filosofi og ideen om et hjerte som symbol på samlingsstedet.
Kl. 10.00 Arrival at Martin Professional where Factory Manager Peter Høy should talk about the ligting factory.
Peter var imidlertid blevet forhindret, men Morten, Frank og Alice var friske som afløsere, så det gik glimrende med at fortælle og vise den fine lysfabrik frem. Det interessante er insourcingen fra Kina til Danmark og ændringen fra at være en samlefabrik til et innovativt center. Det bliver spændende at se, hvad de nye Amerikanske ejere Harman vil med fabrikken.
Kl. 11.00 Arrival at Arena Nord. Managing director Per Malmberg talks about the experience centre. Business Development Consultants Gitte Hyttel Skrubbeltrang og Lise-Lotte Stisager talks about the council´s business policy.
Pigerne var rigtig på hjemmebane og Per Malmberg havde ikke fået armene ned efter en fantastisk weekend med tusindvis af mennesker, bl.a. det nordiske boksestævne, hvor mange af tilskuerne var fra Sverige og Norge.
En lækker sandwich blev serveret inden afgangen til Skagen.
13.00 Arrival at Danish Yachts, a ship yard that specialises in the designing and building of carbon fibre luxury yachts. The ship yard is right at the forefront with regard to the newest technology – whilst at the same time being very environmentally conscious.
Produktionschefen Kristoffer Jensen gav en meget interessant beskrivelse af firmaet og gav sammen med en englænder en spændende fremvisning af den kvalitetsbevidste virksomhed.
14.00 Arrival at Skagens Museum. Managing director Lisette Vind Ebbesen talks about the museum and takes us for a tour of the museum showing the paintings.
Ved planlægningen af turen havde jeg helt glemt, at alle museer verden over er lukket om mandagen, men ved hjælp af slesk tale og dyr rødviv var Lisette så sød at åbne dørene og selv stille op til præsentationen, der var en fin afslutning, inden turen gik til Toppen af Danmark. 
Dagen sluttede med en tur til Grenen, hvor de studerende spadserede ud til Toppen af Danmark i årets første forårssol. En dejlig afslutning inden turen gik i bus hjem til Aalborg.