Aalborg Operafestival med Aalborg Symfoniorkester

2013-04-11T00:00:00+00:0011. april 2013|Kaj og familien|

Aalborg fik en forrygende start på operafestivalen 2013, der blev åbnet af rådmand Anne-Dorte Krog. Musikchef Jan Kvistborg overrakte Aalborgs Operapris 2012 til aftenens solist sopran Vibeke Kristensen, som kvitterede for prisen ved at præstere en række indslag sammen med tenor Niels Jørgen Riis med Stefanos Tsialis som dirigent. Der var musik af Beethoven, Puccini, Donizetti, Mozaret, Verdi, Gounod og Verdi.

 

Jeg havde August (14 år) med til koncerten, idet Lilly var i læseklub. Han var på forhånd lidt skeptisk, idet jeg ved en tidligere lejlighed havde ham med i Frederikshavn Kirke til en violinkoncert, som vi forlod i pausen, fordi han var ved at få ørepine. Men det var der ikke tale om i Aalborghallen, idet bl.a. sopranen Vibeke Kristensen gik direkte til hjertet af os. Hun er født i Drammen og uddannet på Norges Musikhøgskole. August undrer sig stadigvæk over, at noget menneske kan synge så høje toner. Han er parat til at deltage ved næste givne lejlighed.