Oplevelser påsken 2013

2013-04-07T00:00:00+00:007. april 2013|Kaj og familien|

Påsken har været præget af, at Marianne og Anders har været hjemme fra Stavanger. Det giver flere aktiviteter, mere spisning for ikke at tale om mere vin.

 

Men påsken er jo også tiden for kunstudstillinger, hvor vi nåede Kunstcentret i Dronninglund, Rødhusgården og Munken i Løkken.

 

Et besøg på Lindholm Høje med frokost hos Jesper i restauranten var en stor oplevelse, som jeg varmt kan anbefale med en såkaldt vikingefrokost.

 

Vi skulle jo også se Kvium i Kunsten, Aalborg og det var bedre end frygtet.

 

Der blev også tid til gæster, der gjorde et voldsomt indhug i vinsamlingen. Til gengæld fik vi oplevelser i form af Brunello og Chianti Classico, rød Sancerre på pinot noir, hvid Corton Charlemagne 1980, der dog havde set bedre tider.

 

Derimod var de to røde vine fra St. Emillon Premier Grand Cru Classé: LaTour du Pin Figeac 1980 og Beau Sejour Becot 1982 begge var på deres højdepunkt. De smagte simpelthen fantastisk.

  

Vi nåede også årets udflugt til Birte i Aarhus. I år havde hun bestilt billetter i den symfoniske sal i Musikhuset, hvor vi overværede Skabelsen af Haydn med Aarhus Symfoniorkester. Andrew Netehsingha var dirigent og følgende medvirkede: Malin Christensson, sopran, Allan Clayton, tenor, Neal Davis, bas samt Choir of St Johns College, Cambridge og Herning Kirkes Drengekor.