Realdania og Jyske Ås konference

2019-01-17T11:55:16+00:0014. maj 2013|Ledelse og kommunikation|
I forbindelse med min deltagelse i projektet om Jyske Ås – Et Oplevelsesbælte var jeg inviteret til sammen med Hans Jørgen Melvej og Tinna fra ENG arkitekterne (Ove Thomsen måtte sende afbud pga. dårlig ryg) til et arrangement i Bygningskulturens Hus i København.
Temaet var, at de 11 vinderprojekter ud af 120, skulle udveksle viden og erfaringer . Vi hørte om eksempler fra Mulighedernes land, såsom Thisted kommunes erfaringer med et kæmpeprojekt, der har taget udgangspunkt i stedbundne potentialer (tænk bare på Hawaii Beach i Klitmøller).
Vi hørte også en fantastisk beretning af naturvejleder og iværksætter Ivar Gramn, Tønder, der fortalte om de utrolige projekter Sort Sol, Sort Safari, Hvid Sol & Grå Sol, Østers Safari (som Annette, Marie, August og Per lige har oplevet), Ørne Safari, Sæl Safari, Snapse Safari m.v.
Efter frokost var der erfaringsudveksling med en række projekter, som jeg skal vende tilbage til, efterhånden som de udvikles i praksis. Dagen blev afsluttet med, at Realdania talte om kommunikationen af projekter m.v. En fin dag som jeg var glad for.