Sommerudflugt til Nationalparken Thy ved Hanstholm

2019-01-17T11:55:16+00:0029. maj 2013|Ledelse og kommunikation|

Den årlige udflugt med VL-gruppen var i år henlagt til Vildtreservatet syd for Hanstholm med Pia Steffensen som frontfigur. Kører man af kystvejen fra Hanstholm til Klitmøller og kigger til venstre, vil man se begyndelsen af Nationalpark Thy, hvor en ganske imponerende slette rummer vildtreservatet med mængder af dådyr, rådyr, ræve og harer m.v. Vandet sø og Nors sø grænser til området.

 

En meget flink og dygtig naturvejleder viste os rundt. Han var ikke en hvem som helst. Han var leder af visse dele af Nationalparken og ham, der havde fundet ULVEN, der havde vandret 850 km fra Tyskland til Thy. Det spændende er, om der er flere!

 

På trods af, at vi sendte vores skønne hustruer og kærester i front, dukkede der ikke ulve op. Vi returnerede derfor i bus til Aalborg, hvor Pia havde reserveret bord på Mortens Kro, der som sædvanligt var en oplevelse.