Tordenskjoldsdage på Knivholt

2013-06-30T00:00:00+00:0030. juni 2013|Kaj og familien|
Alle aktiviteterne var i år flyttet fra havnen til hovedgården Knivholt bl.a. på grund af forrygende travlhed på havnen. Man påregner at flytte tilbage til havneområdet, når den nye havn er færdigbygget, men det kan jo tage nogle år!
Bortset fra at man af gode grunde savnede de gamle trækrigsskibe, var der de sædvanlige boder, spisesteder og legepladser for børnene. Vi var så heldige at have vores årlige besøg af gode venner fra Nibe m.v., der bl.a. oplevede en fremragende forevisning af 13 flotte damekreationer og 3 adelsdragter, der blev produceret af den nu nedlagte Alexander skole. Men forstander Annette Jung Johansen fortalte levende og engageret om dragterne, medens vi drak mosserende ungarsk vin.
Idémanden (idéartellerist), Jan Michael Madsen, og formanden for Venner af Tordenskjols By, Jette Lyng, var i fin form på trods af et noget mindre besøgstal end i 2012, der forhåbentlig stiger igen næste år, når flytningen til Knivholt bliver kendt. Næste opgave for de gode mænd og kvinder bliver deltagelse i kulturfestivalen i Gøteborg medio august.