A 380 over os med Jim som kaptajn

2019-01-17T11:55:16+00:0026. august 2013|Ledelse og kommunikation|

Vi er så heldige, at have indtil flere luftkaptajner med bopæl her i Kilden. Heraf alene 2 på Orionvej. Jim flyver hos Emirates med udgangspunkt i Dubai og mailede her i formiddag fra luften over Baghdad, at han ville passere Frederikshavn kl. ca. 13.00 på vej til Toronto. Han ville forsøge at tage billede af sit eget hus. Vi havde gæster til frokost, så jeg kommanderede alle mand på terrassen kl. 12.59 for at se. Og ganske rigtigt kom der to

maskiner over os, den ene med 4 røghaler, så det måtte være A 380’eren.
Det viste sig senere, at den først kom ved 15-tiden. Den så vi også, og vi tog vedlagte foto. Vor nabo Carsteen Thomasen har mailet til Jim og spurgt, hvorfor han var forsinket. Nu er vi spændt på, hvilke billeder han har taget fra luften. Jeg publicerer dem ved først givne lejlighed.