Feriebørn

2013-08-02T00:00:00+00:002. august 2013|Kaj og familien|
Marie og August har efter 3 varme uger i Spanien tilbragt feriedagene på skift i Sæby ved Bente og Poul og hos os.
August er for øvrigt taget med Marianne til Stavanger og vandrer i dette øjeblik op til Kjerag, der er en ”sten” placeret mellem 2 klipper i mere end 1.000 meters højde. Vi får sikkert rapport derfra om et øjeblik. Ellers har han været vældig flittig til at cykle lange ture til Skagen, Skiveren m.v.
Marie er ivrig med svømning og har optrådt i Kandestederne, Tversted og naturligvis Palmestranden. I forbindelse med Kandestederne gav Lilly middag på Hjorths Hotel. Vi fik dejlig røget norsk laks med rygeostcreme og syltede rødløg. Marie fik en perfekt stegt rødspætte à la Skagen, og vi satsede på boeuf af kalvefilet. Desværre glemte den søde tjener at servere bøfferne for os på grund af forrygende travlhed, så de var kolde, da de endelig kom. Vi skulle naturligvis have bedt om en opvarmning af kødet, men det må vente til en anden gang, hvor der ikke er så travlt.
Vi var mere heldige med at fejre fødselsdag hos Anders i Skiveren. Her havde August medbragt kød fra Gourmandiet i København, der også har en økologisk slagterbutik. Anders og August tryllede ved grillen, medens Marianne og Marie tog sig af forret og dessert. Det blev et måltid af format. Melon og skinke, Rib Eye, Côte du Boeuf, blomkål og kartofler og endelig en fantastisk valnøddekage. Dertil Champagne fra Clouet samt Barolo 2007. Måske det bedste kød vi nogensinde har smagt!
   
Torsdag den 2. august kl. 13.40:
“Efter 2 timers konstant vandring i hård vind er vi fremme ved Kjerag”, har Marianne mailet og fortsætter: “Nu skal vi have en tiltrængt madpakke”.