Stort aktivitetsniveau

2019-01-17T11:55:16+00:0028. august 2013|Ledelse og kommunikation|

Mit netværk Vild med Verden har i august måned haft besøg af erhvervspsykolog Mads Lindholm og professor Anne-Mette Hjalager.

 

Mads er selv medlem af netværket. Jeg mødte ham i sin tid, da jeg var censor på HD studiet i organisation og ledelse. Det var dengang 13 skalaen blev benyttet, og jeg har altid sagt, at for at få 13 skulle den studerende være klogere end vejleder og censor tilsammen, så det er ikke mange tretten taller, jeg har givet. I tilfældet med Mads stillede vi alle mulige spørgsmål og han svarede prompte på alle. Dog lykkedes det mig at bruge det yderste af hjernen og spørge ham efter, hvilken benævnelse man har på fransk for en organisation, der er opbygget af tusindvis af elementer, funktioner og strukturer. Han kunne ikke svare men jeg må i dag røbe, at det kunne vejleder heller ikke, og i skrivende stund kan jeg heller ikke huske navnet, så han fik sit 13 tal. I netværket havde han et indlæg med titlen: Hvad er meningen? Det blev 3½ times forrygende foredrag og debat, som vi må have gentaget ved en passende lejlighed.

 

Anne-Mette mødte jeg i mit forrige liv, da hun skrev hovedopgave hos mig. Hun er i dag en klog dame, der på charmerende vis fortalte om livet i yderområderne, som hun dog kategorisk nægter at kalde bonderøve. Hun bruger derimod betegnelsen Mulighedernes Land, og det blev også 3½ times oplevelse, som jeg kunne ønske mange flere mennesker kunne opleve.

 

   

 

   

 

Samtidig med disse oplevelser har vi haft besøg af Liselotte og Niels Jørgen Thøgersen fra Bryssel, der ferierer i Skagen, og Aase og Søren Kamp Knudsen, der spiller golf på Als og dermed holder sig i strålende form. Det hele har været omkranset af håndværkere fra Willy Larsen, der har indsat nye vinduer m.v., så nu har vi snart et helt moderne hus på trods af, at det er bygget i 1976.

 

 

Det flotte sommervejr har medført, at vi har haft nogle meget flotte solsikkeplanter, som vi har nydt samtidig med, at Lilly har plukket brombær, så Marie og August kan få dækket deres behov for syltetøj.