Poul Elming i Vild med Verden

2019-01-17T11:55:16+00:0028. september 2013|Ledelse og kommunikation|

Tidligere musikchef i Aalborg, operasanger og tenor Poul Elming, var månedens foredragsholder i mine netværk. Det foregik det på Børglum Kloster, der har indrettet en hestestald m.v. til konferencerum, etableret spiselokaler, toiletter m.v. på en yderst spændende måde og dels på Ruths Hotel i Gl. Skagen, der har indrettet konferencerum m.v. i et gammelt redningshus. Begge steder fik vi en yderst vellykket modtagelse.

 

Poul Elming var i topform og underholdt os med 3 hovedtemaer, nemlig en gennemgang af hans karriere, der blev meget præget af, at han blev en af verdens bedste Wagner tolkere, hvilket bl.a. kan ses af, at han optrådte 12 år i træk i Wagners operahus i Bayreuth, hvilken ingen anden dansker har præsteret.

 

Anden akt blev en dialog om primadonnaledelse. Et emne, der bliver mere og mere aktuelt, og endelig til sidst smag på fortolkning af Wagner baseret på en CD’er. En fin oplevelse for os. Det har givet skabt lyst til at lære mere om Wagner, hvilket bl.a. kan gøres ved at overvære kåringen af The Lauritz Melchior International Singing Competition den 3. maj i Det nye Musikhus i Aalborg.