Alfa Romeo 4C

2013-11-11T00:00:00+00:0011. november 2013|Kaj og familien|

Byens førende Alfa Romeo forhandler Helge Andersen havde inviteret til besigtigelse af den nye sportsvogn 4 C, der af alle journalister er udråbt som den helt store fornyelse af Alfas program. Den vejer kun 900 kg, har en tophastighed på 258 km og går fra 0 til 100 km på 4.5 sekunder.

 

Bilen blev præsenteret af Alfa Danmarks Brand Manager Steffen Holm. Vi fik ikke lov til at prøvekøre bilen, men han startede den, så vi kunne høre den fantastiske motorlyd. Jeg fik også lov til at kravle ned i kabinen, men havde problemer med at komme op. En af mine bekendte råbte højt: “Skal vi hente en kran, så vi kan få dig op?” Det blev dog ikke nødvendigt, så jeg kunne sammen med de andre indbudte angribe pindemadderne og den gode italienske rødvin. Nu bliver det spændende at se, om de kommende Alfa modeller får idéer fra 4C’eren!