Julekoncert på Skagen Museum med Jens-Christian Wandt og Knud-Erik Thrane

2013-12-14T00:00:00+00:0014. december 2013|Kaj og familien|
Der er tradition for, at ovennævnte holder julekoncert på Skagen Museum, henholdsvis som tenor og pianist. De gamle fiskere skuler noget ud fra malerierne, men nogle af dem får smil i øjnene, når de dejlige julesange toner frem.
Jeg oplever, at Jens-Christian Wandt bliver bedre og bedre år for år. Han har nu et vældigt overskud af selvtillid og kraft, der smitter af på præstationen. Knud-Erik har været igennem en vældig udvikling og må vel påregnes at være Nordjyllands dygtigste pianist. Og så er han født i Skagen, men bor dog i Frederikshavn. Publikum får også lov til at bidrage. I år sang vi ”Juletræet med sin pynt”, ”Højt fra træets grønne top” og ”Dejlig er jorden”.
Så gik den traditionen tro til caféen i museumshaven, hvor BiBi og Kresten Langvold serverede gløgg og 3 brunkager. Jeg må indrømme, at jeg havde sat næsen op efter æbleskiver, men det må vente til næste år.