Sidste koncert i Ålborghallen med Symfoniorkestret

2014-02-27T00:00:00+00:0027. februar 2014|Kaj og familien|
Den 30. marts skal vi til åbningskoncert i det nye Musikkens Hus på Havnefronten. Der var således afskedskoncert i Ålborghallen med Michael Schønwandt som dirigent, Daniel Ottensamer på klarinet til flg. program:
  • Oliviere Messiaen (1908-1992) Une sourire (Et smil) for orkester. Et stykke skrevet for at fejre Mozarts 200 års dødsdag. Meget moderne musik med stor brug af xylofon instrumenter.
  • W.A. Mozart Koncert for klarinet og orkester. Dette skønne musikstykke blev spillet helt fremragende af den unge østriger (født 1986) og symfoniorkestret, der tilsyneladende nød at følge melodien. Dette var virkeligt en stjerne værd.
  • Robert  Schumann Symfoni nr. 1 også kaldet Forårssymfonien anslog en feststemning fra de allerførste takter, der blev båret frem af samspillet mellem Schønwandt og orkestret, der således fik en flot afsluning i Ålborghallen.
Nu gælder det masser af træning, som forberedelse til et voldsomt program de kommende måneder.