Vild med Verden: Møde med 4 nordjydske borgmestre på Børglum Kloster

2019-01-17T11:55:15+00:0027. februar 2014|Ledelse og kommunikation|

Vi fik startet netværksarbejdet i 2014 med et dejligt møde på Børglum Kloster, hvor borgmester Birgit Hansen, Frederikshavn kommune, borgmester Arne Boelt, Hjørring kommune, borgmester Mikael Klitgaard, Brønderslev kommune og borgmester Thomas Kastrup Larsen, Ålborg kommune fortalte om meningen med Vendsyssel set ud fra deres kommune perspektiv.

 

Deltagerne var uhyre interesseret , så der blev en god dialog også kaldet en meningsskabende proces. Det var 4 meget engagerede mennesker, der er åbne for, at samspil er en nødvendighed. Jeg tror, vi få nogle gode år på dette kommunale plan, selv om Frederikshavn kommune er truet af betalingsstandsning. Det forekommer som om, der er vældig gang i hjulene, så indtægterne vil stige og en reduktion af det kommunale udgiftsniveau vil medføre en bedre balance.

 
Hjørring, Frederikshavn og Aalborg kommuner var for øvrigt i Stavanger i sidste uge for at åbne et dansk kontor i Stavanger. Marianne og Anders var naturligvis tilstede og havde haft en svær koselig dag.