Aktørsmøde i Jyske Ås

2019-01-17T11:55:15+00:003. april 2014|Ledelse og kommunikation|

Ca. 40 aktører deltog i aftenens møde med de to unge konsulenter Louise og Jeppe fra Rambøl, hvor man fik afstemt forventningerne og givet konsulenterne basisviden om projektet, der som bekendt går ud på at gøre Jyske Ås synlig i folks bevidsthed.

 

Der skal iværksættes en række fysiske aktiviteter, såsom 3 stjernepladser, informationspladser, stier m.v. Altsammen med udgangspunkt i aktørernes medvirken. Trækdyrene har især været Hans Jørgen Melvej og Ove Thomsen, men på sigt skal aktørerne jo selv overtage projektet.

 

    

 

Hans Jørgen var forøvrigt lettere chokeret, idet han om dagen var impliceret i et færdselsuheld i Aalborg, hvor han var passager i en bil, der blev torpederet af en vild billist. Airbags sprang i alle retninger, og sikkerhedsbæltet havde gnavet sig noget ind i brystkassen. Men heldigvis ikke værre end at han kunne nyde mor Grethes aldeles fortræffelige kringle.