Opera i Galleri Rødhusgaarden

2014-04-26T00:00:00+00:0026. april 2014|Kaj og familien|

Det flotte galleri i Rødhus, hvor bl.a. Lene Frederiksen for øjeblikket huserer, er ved at udvikle sig til en højborg for klassiske koncerter. Vi har været der flere gange til flotte oplevelser, og årets forårskoncert fandt sted lørdag den 26. april, hvor mezzosopran Stina Schmidt og basbaryton Simon Duus optrådte sammen med pianisten Jacob Beck, der også introducerer de enkelte sange med stor viden og humor.

 

Vi hørte duetter af Brahms og flere sange fra Carmen, der blev præsenteret som den erotiske Carmen, der både kan ryge, drikke, knalde lussinger og lægge mænd ned på vejen hjem. Vi lyttede også til Carl Nielsen og Emil Reesen med Maskerade og Farinelli.

 

En meget vellykket aften, og som der stod i programmet: ”Vi kan forvente vellyd, spas og smæk for skillingen”. Det fik vi for 350 kr. pr. deltager, og det var endda inklusiv et glas Crémant d’Alsace og lækker kransekage.

 

Der var udsolgt hus, og uden at jeg talte dem, var der vel 150 – 200 tilhørere, der til gengæld måtte nøjes med eet toilet. Det bliver sikkert forbedret, når ejeren får opsparet til yderligere investeringer i de i forvejen nydelige lokaler.